Rikken Print investeert continu in de nieuwste ontwikkelingen en het vergaren van kennis om de persoonlijke dienstverlening op hoog peil te houden.  Bijvoorbeeld in digitaal printen, een techniek die echt bij deze moderne tijd hoort. 

De kracht van deze techniek is dat de gehele workflow digitaal verloopt, van opmaak tot het daadwerkelijke printen. Geen tussenmateriaal nodig, tijdwinst en zeer flexibel.

 

De mogelijkheden en kwaliteit van digitaal printwerk zijn nagenoeg gelijk aan die van offset drukwerk met enkele essentiële verschillen. Waaronder: korte doorlooptijd, lage opstartkosten, al vanaf kleine oplages interessant, personaliseren van de opdrachten en de aanstuurmogelijkheid vanaf uw eigen bureau (Printing on Demand). Rikken Print beschikt over professionele systemen en heeft de nodige kennis in huis om u van optimaal advies te voorzien.

Digitaal XL printen op divers materiaal

Rikken Print heeft met de Océ/Canon Arizona 250gt, een flatbed UV printer een enorm scala aan mogelijkheden voor printwerk op grootformaat. Naast de xl-printen in zeer hoge kwaliteit kunnen diverse materialen van uiteenlopende diktes gebruikt worden zoals foam, karton, glas, hout, metaal en noem maar op. Ideaal voor kunstuitingen, exposities, beurspanelen en andere presentatiedoeleinden.