Onder het moto: ‘een duurzaam gebouw werkt, leeft en inspireert’, heeft BAM Utiliteitsbouw het plan geïnitieerd om het pand aan de Velperweg 18 te Arnhem een duurzame metamorfose te laten ondergaan. Om dit project te ondersteunen is in samenwerking met Rikken Print het informatieboekje ‘Life begins @ Velperweg [18]’ met een passende uitstraling ontwikkeld. 

BAM Utiliteitsbouw Arnhem, een landelijk opererende ontwikkelende bouwer, richt zich op huisvesting voor bedrijven en instellingen, in alle sectoren van de markt. De kracht van BAM Utiliteitsbouw ligt vooral in het inzetten van kennis, inzicht en ervaring in de gehele levenscyclus van een gebouw om een zo’n optimaal rendement te behalen voor de opdrachtgevers.

 

Met het oog op duurzaamheid heeft Rikken Print meegedacht over de uitvoering en vormgeving van deze productie. Vanwege de beperkte oplage is gekozen voor een digitaal geprint, full colour binnenwerk op MC Silk papier met FSC-keurmerk(1). De met een grijsbord beplakte omslag, voorzien van een laserstans aan de voorzijde, geeft het geheel een gebalanceerd en uitdagend karakter. De rug is voorzien van linnenband met een ongelijk gelijmde omslag. De haarscherpe lasergravure op het voorplat zorgt voor het puntje op de ‘i’ van deze uitnodigende uitgave.

(1) FSC-keurmerk

Rikken Print is in het bezit van het FSC-certificaat en gebruikt alleen papiersoorten die voldoen aan het FSC-keurmerk. Zo wordt gegarandeerd dat de grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Daarnaast is Rikken Print ISO 14001 (milieumanagement) en ‘duurzaam inkopen volgens overheidsnormen‘ gecertificeerd.