Het project Buitenplaats Koningsweg omvat de voormalige militaire complexen Kamp Koningsweg Noord (KKN) en het aansluitende Zeven Provincieën (ZP). Het is een unieke locatie aan de rand van de Hoge Veluwe met volop ruimte voor wonen, werken, creativiteit en recreëren. 

KondorWessels Projecten en stichting Portaal ontwikkelden voor dit gebied een ambitieus Masterplan, op basis van een Publiek Programma van Eisen, waarbij Buitenplaats Koningsweg de toekomstige bewoners en gebruikers een uitdagende toekomst biedt.

 

Dit Masterplan werd vastgelegd in een bijzondere digitaal geprinte uitgave. Voor de uitgevers was het belangrijk dat zowel inhoud en vorm geheel in de sfeer van het project Buitenplaats Koningsweg waren.

 

Communicatiebureau INCOMBINATIE (communicatieadvies en projectmanagement) uit Arnhem, een klein, flexibel en creatief communicatiebureau gericht op gebieds- en projectcommunicatie voor de verkoop en verhuur van nieuwbouwprojecten, was verantwoordelijk voor het concept, inhoud en de vormgeving. Op advies van Rikken Print is gekozen voor een full colour binnenwerk, garenloze bindwijze Het met zwart bedrukte voorplat van 3 mm grijsbord zorgt voor een natuurlijke en kunstzinnige uitstraling. De rug is voorzien van linnenband waarop zowel voor- als achterplat ongelijk gelijmd zijn, in boekbindersjargon: gekartonneerd gelijk af.

Creatief meedenken

Naast het creatief meedenken en adviseren in de concept- of ontwerpfase heeft Rikken Print de professionele kennis en kunde in huis om zorg te dragen voor de vormgeving, opmaak en/of huisstijlbewaking.