INCOMBINATIE (communicatieadvies en projectmanagement) te Arnhem  is een klein, flexibel en creatief communicatiebureau gericht op gebieds- en projectcommunicatie voor de verkoop en verhuur van nieuwbouwprojecten.

De deelname aan een ‘Request for Proposal’ vormt de uitdaging voor de marketing- en communicatiespecialisten van INCOMBINATIE om creatief om te gaan met de strak omkaderde vraagstelling van hun klant.

 

Samen met INCOMBINATIE heeft Rikken Print zich gebogen over de vraag ‘hoe onderscheid je je bij zo’n pitch?’ Dit resulteerde in een ontwerp van een stevige omslag van bruin kraftkarton voor een duurzame uitstraling met als extra dimensie een lasergegraveerde titel en ondertitel. Het digitaal geprinte, milieuvriendelijke inkten op gerecycled papier, binnenwerk bestaat uit twee bladspiegels gemarkeerd door postzegelperforaties. Een kleinere voor de reguliere teksten en daaromheen een grotere voor de kanttekeningen. Hierdoor ontstaat de indruk dat de kantlijnen afscheurbaar zijn. Vanwege de digitale printtechniek was een kleine oplage van vier stuks te realiseren. 

Afwerking

Met behulp van lasertechnieken zijn stansvormen en gravures tot in het kleinste detail mogelijk. Rikken Print heeft alle kennis en apparatuur in huis om alle benodigde afwerkingen te realiseren zoals snijden, stansen, rillen, perforeren, nummeren, binden, lamineren, boren, vouwen, verzamelen, brocheren, nieten etcetera.