Niet alledaags vouwen of afwerken geeft druk- of printwerk een speciale uitstraling. Een uitnodiging voor een bijeenkomst van de FGH Bank is hiervan een prima voorbeeld.

De FGH Bank is specialist in het financieren van commercieel vastgoed. Met meer dan 120 jaar ervaring is FGH Bank de vanzelfsprekende expert in vastgoed- financieringen met diepgaande kennis van de markt, een wijdvertakt netwerk van kantoren en alle specialisten in eigen huis.

 

Vormgever  Etiënne Evers heeft Rikken Print benaderd met de vraag om mee te denken over een bijzondere uitnodiging voor de FGH Bank waarvoor een beperkt budget beschikbaar was. Nadat Etiënne het  ontwerp gereed had is, in samenspraak met Rikken Print,  gekozen voor een ongestreken kartonsoort met een fijne structuur. Door een speciale vouwwijze toe te passen en de korte vouw te voorzien van een singersteek met een contrasterende kleur garen kreeg het geheel een passende uitstraling die uitstekend aansloot bij de ontvangende doelgroep. Het gehele project, inclusief printwerk, aparte vouwwijze en singersteek bleef binnen het gestelde budget.

FSC-keurmerk

Rikken Print is in het bezit van het FSC-certificaat en gebruikt alleen papiersoorten die voldoen aan het FSC-keurmerk. Zo wordt gegarandeerd dat de grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Daarnaast is Rikken Print ISO 14001 (milieumanagement) en ‘duurzaam inkopen volgens overheidsnormen‘ gecertificeerd.