De gerenommeerde Voetbal Vereniging De Bataven uit Gendt is opgericht in 1932 en oefent, met zijn 900 leden, een grote, regionale aantrekkingskracht uit. De zondagamateurs spelen in de hoofdklasse Oost met als thuisbasis het prachtige sportpark Walburgen waar ook de florerende jeugdafdelingen met glans de eer van Gendt hoog houden.

Als sponsor en lid van de sponsorcommissie draagt Rikken Print bij aan een levendige en succesvolle businessclub. Een reis naar Lissabon, om daar zowel het trainingskamp van de eerste selectie als een wedstrijd van Sporting Lissabon bij te wonen, is een van de georganiseerde activiteiten. De ontmoeting ter plaatse met de trots van Gendt Stijn Schaars was onvergetelijk.

 

Rikken Print heeft alle gemaakte foto’s gebundeld in een digitaal geprint fotoboek. De ontwerpafdeling van Rikken Print is verantwoordelijk voor de artistieke omslag. Het geheel is vervolgens garenloos gebonden in een hardcover omslag. Alle reisgenoten kregen dit fotoboek aangeboden als herinnering aan deze zeer bijzondere stedentrip.

XL printen op divers materiaal, ideaal voor presentaties

Rikken Print heeft met de Océ/Canon Arizona 250gt, een flatbed UV printer een enorm scala aan mogelijkheden voor printwerk op grootformaat. Naast de xl-printen in zeer hoge kwaliteit kunnen diverse materialen van uiteenlopende diktes gebruikt worden zoals foam, karton, glas, hout, metaal en noem maar op. Ideaal voor kunstuitingen, exposities, beurspanelen en andere presentatiedoeleinden..