DOC Kaas is een toonaangevende Nederlandse kaasproducent. De coöperatieve onderneming - opgericht in 1895 - produceert op jaarbasis 125.000 ton Nederlandse kaas die wereldwijd wordt afgezet.

De bron van deze kaas, ruim 1 miljard liter melk, wordt geleverd door de leden-melkveehouders die tevens eigenaar zijn van de onderneming. DOC Kaas levert foliekaas en natuurgerijpte kazen aan retail, foodservice en aan industriële afnemers. Onder private label en onder het eigen handelsmerk Dutch Original Cheese. De nauwe betrokkenheid van de leden-melkveehouders en de lange historie van DOC Kaas staan garant voor kwaliteit en continuïteit.

 

Waar DOC Kaas uitblinkt op hun gebied zo heeft Rikken Print veel kaas gegeten van goed en verzorgd kwaliteitsdrukwerk. Hoogeveen ligt niet direct naast de deur van Gendt, standplaats van Rikken Print, maar de uitgangspunten van DOC Kaas, duurzaam, kwaliteit en flexibiliteit passen uitstekend bij de bedrijfsvoering van Rikken Print. Zo mochten wij recent, in opdracht van Derkse & Partners (derkse-enpartners.nl)het vierenvijftig pagina's tellend jaarverslag voor deze ambitieuze kaasproducent verzorgen.

MVO

Rikken Print heeft een samenwerkingsverband met een regionale sociale werkplaats. Zij bieden mensen met een handicap arbeid op maat in een ‘normale’ arbeidscultuur. De werknemers van de sociale werkplaats zijn gemotiveerd, betrokken en staan in voor de hoge kwaliteitseisen van Rikken Print..