Logopediepraktijk Marian Tellers onderzoekt en behandelt alle voorkomende stoornissen op het gebied van taal, stem en gehoor bij met name kinderen.

Reynhard ontwerp en communicatie (www.reynard.nl) heeft voor deze praktijk een compleet nieuwe huisstijl ontworpen. Marian Tellers heeft vestigingen in Arnhem en in Nijmegen. Het landschap tussen deze twee steden dient als uitgangspunt voor het gehele grafische ontwerp. Alle landschapselementen dragen bij aan een duidelijke herkenbaarheid en kunnen eindeloos aan elkaar gekoppeld worden. Professionele en kleurrijke uitstraling op een speelse manier.

 

Op verzoek van Reynhard, ontwerp & communicatie adviseerde Rikken Print over hoe de ontwerpen vertaald kunnen worden naar een technisch en esthetisch produceerbare huisstijl. 

FSC®-keurmerk

Rikken Print is in het bezit van het FSC®-certificaat en gebruikt alleen papiersoorten die voldoen aan het FSC®-keurmerk. Zo wordt gegarandeerd dat de grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.