8 gesperkspartners, 8 vreemden, 8 conversaties, 8 dagen, 10 landen, 2697 km van Arnhem naar Venetië (via België, Luxemburg, Frankrijk, Andorra en Monaco), 13 km van Venetië naar Arnhem (via Zwitserland en Duitsland) een reis met een totale afstand van 4007 km.

In dit boek legt beeldend kunstenaar Daria Kiseleva gesprekken vast tijdens een ‘roadtrip’ van Arnhem naar Venetië en vice versa. Een verrassend experiment waarin de ontwikkeling van verhaallijnen wordt gevolgd tussen diverse mensen in tijd en ruimte.

 

Daria Kiseleva heeft deze bundel op eigen wijze vormgegeven en uitgevoerd in samenspraak met Werkplaats Typografie, ArtEZ institute of Arts en Rikken Print. Bedrukking, papierkeuze en bindwijze zijn geheel in overeenstemming met de speciale inhoud en vormgeving.

Digitaal printen

Afhankelijk van een aantal factoren is soms digitaal printen technisch en/of financieel  een betere optie dan offset drukken. Ook hiervoor heeft Rikken Print alle kennis, kunde, ervaring en hoogwaardige apparatuur in huis. Bekijk de mogelijkheden onder de menu item ‘digitaal’.