Rozet, dé plek in Arnhem voor activiteiten op het gebied van kennis, cultuur en educatie.

Inspiratie opdoen bij een cursus van de Volksuniversiteit of Kunstbedrijf Arnhem, leren in de bibliotheek of kunst kijken bij de Kunstuitleen. Koffie drinken bij Momento terwijl je kind naar balletles is, de krant lezen, de geschiedenis van Arnhem ontdekken in het Erfgoedcentrum, slenteren langs de vitrines in de binnenstraat en het uitzicht bekijken vanaf het dak. Rozet bruist!

 

De door Het Lab (*) ontwikkelde huisstijl is geheel in stijl met het gebouw: statig inspirerend en verrassend. Het visitekaartje is hier een mooi voorbeeld van. Op de voorkant staat de tekst: Rozet verruimt de blik.  Een uitgestanste rozetvorm geeft een inkijkje in het gebouw. Wanneer het kaartje opengeklapt wordt komt de kenmerkende trap vol in beeld en wordt de multifunctionaliteit en levendigheid van en in dit bijzondere bouwwerk getoond.

 

“Bijzonder drukwerk hoeft helemaal niet groot en/of ingewikkeld te zijn”, aldus Theo Basten, directeur van Rikken Print. “De uitdaging is juist om op enkele vierkante centimeters een goede boodschap over te brengen. Ons hele team is erg trots op deze mooie productie.

 

(*) Het Lab ontwerp + advies (Arnhem) helpt organisaties en bedrijven om helder, direct en vanuit het hart te communiceren. Goede vormgeving is een voorwaarde voor een geslaagd communicatieproces. Kijken door de ogen van de doelgroep, dat is waar Het Lab goed in is (www.hetlab.nl).

XL printen op divers materiaal, ideaal voor culturele en educatieve uitingen

Rikken Print heeft met de Océ/Canon Arizona 250gt, een flatbed UV printer een enorm scala aan mogelijkheden voor printwerk op grootformaat. Naast de xl-printen in zeer hoge kwaliteit kunnen diverse materialen van uiteenlopende diktes gebruikt worden zoals foam, karton, glas, hout, metaal en noem maar op. Ideaal voor kunstuitingen, exposities, beurspanelen en andere presentatiedoeleinden