C-inco is verhuisd! Vanwege de groeiambities is C-inco verhuisd naar het bedrijventerrein Westkanaaldijk te Nijmegen.

C-inco is een groothandel in industriële reinigingsproducten voor diverse branches. Deze reinigingsproducten komen, naast private labels, op de markt onder het merk C-inco. Het bedrijf is sinds 1989 actief in Nederland, Duitsland en België.

 

De met het Europees Ecolabel  voorziene reinigingsproductenlijn is geproduceerd met een lagere milieubelasting met betrekking tot grondstoffen, energie, waterverbruik, schadelijke stoffen en afval. Stichting Milieukeur (SMK) verzorgt in Nederland de registraties.

 

De productie (digitaal print) van de in het oog springende verhuiskaart  of beter gezegd ‘verhuis-bureaustandaard’ was geheel in handen van drukkerij Rikken Print (inclusief drukwerk, montage en verzending). Door slim de dop van een spuitbuis uit te stansen, vanuit de vouw. ontstaat een pop-up-achtigeffect. Het 3D idee is compleet wanneer de kaart wordt opengevouwen en een bureaustandaard in de vorm van een piramide verschijnt.

Creatief meedenken

Naast de daadwerkelijke productie, het creatief meedenken en/of adviseren in de concept- of ontwerpfase heeft Rikken Print de professionele kennis en kunde in huis om zorg te dragen voor de vormgeving en/of opmaak.