Drukken op hout als innovatie

Om in de grafische industrie te overleven moet je creatief zijn”, stelt directeur-eigenaar Theo Basten van Rikken Print in Gendt. „Steeds meer drukwerk op papier verdwijnt ten gunste van digitale toepassingen.” Hij verzon iets nieuws: drukken op hout. Inmiddels zijn er houten fietskratjes, menukaarten en bewegwijzering. Nieuwe toepassingen worden verkend.

Lees verder
Veron special - houten fietskratjes

Een ondernemer die in zware tijden niet beweegt overleeft niet. Zeker niet, als hij ook nog eens in een uiterst concurrerende branche opereert. Dat geldt voor Theo Basten, eigenaar van Rikken Print uit Gendt, die ondanks de mega-problemen in de branche goed door de crisis wist te komen.

Lees verder
Nieuwe flatbed printer bij Rikken Print bv

Onlangs is de nieuwe flatbed printer, de Arizona 350 XT bij Rikken Print geïnstalleerd. Een printer met een maximaal printformaat van 2,50 x 3.05 mtr. Extra opties zoals het printen met wit geven vele creatieve mogelijkheden.

Lees verder
Kersenfeest - Gendt - 2014

Dit jaar wordt het regionale Kersenfeest van Gendt gevierd van 27 tot en met 29 juni de organisiatie is dit jaar in handen van vv De Bataven inclusief de traditionele Kersenkoningin,, hofdames, kermis, braderie en nog veel meer. 

Lees verder
Goed resultaat: een kwestie van door drukken!

Alle voorbereidingen zijn getroffen, de klus kan beginnen. Het Nederlands elftal speelt vandaag tegen Spanje. Nog de laatste tactische bespreking om tot een goed resultaat te komen. 

Lees verder
Op weg met Rikken Print

Waar onze ervaren mensen u graag op weg helpen met het bedenken van druk- of digitaal printwerk zo komt onze nieuwe bestelwagen vanaf begin juni graag naar u toe om het eindresultaat te bezorgen. 

Lees verder
Een nieuwe jas voor drukkerij Rikken Print!

GEMEENTE NIEUWS, 4 november 2013

GENDT - De vijftien medewerkers van Rikken Print staan aan het begin van een koerswijziging. De allround drukkerij in Gendt lanceerde twee weken geleden een nieuwe website. Rikken Print is anno 2013 een modern en groen grafisch bedrijf, met voor ieder wat wils.
 

Lees verder
Zeer succesvol Veron Ondernemers café

GEMEENTE NIEUWS 

Zeer succesvol Veron Ondernemers café Duurzaam ondernemen

Duurzame innovatie is geen hype, maar de basis van een gezonde economie

Lees verder
Met duidelijke visie klaar voor de toekomst

Het Zaken Nieuws

Rikken Print: Met duidelijke visie klaar voor de toekomst

In 1990 werd Rikken Print opgericht. Inmiddels is de Gendtse drukkerij van een kleine eenmanszaak uitgegroeid tot een op maatschappelijk- en milieuvlak vooruitstrevende drukkerij, met zeventien medewerkers. En ondanks de dip in de grafische branche houdt Rikken Print zijn rug recht. Hoe?

Door de klant te ontzorgen.

Lees verder