Met een professioneel team van gemotiveerde, gekwalificeerde en betrokken medewerkers biedt Rikken Print een zeer gevarieerd pallet op het gebied van grafische dienstverlening. 

 

Niet alleen offsetdruk, digitale print, reprowerkzaamheden, druk- of printwerkadvies kleuren dit pallet, maar ook minder voor de hand  liggende zaken zoals o.a. ontwerp, DTP,  huisstijlbewaking, de productie en verwerking van gepersonaliseerde mailingen, geconditioneerde opslag en logistiek.

 

Vanuit onze bedrijfsfilosofie is het meer dan logisch dat Rikken Print ruim voldoet aan de geldende kwaliteits- en milieueisen inclusief bijbehorende certificeringen (ISO 9001-2008 (kwaliteitsmanagement), FSC (Verantwoord houtmanagement) en RI&E (risico inventarisatie en evaluatie).

 

Al vanaf de oprichting in 1990 beweegt Rikken Print zich altijd in voorwaartse richting en investeert continu in de eigen mensen, het machinepark en nieuwe technieken. Door de platte organisatie met zeer korte communicatielijnen verlopen alle interne processen gestroomlijnd en zijn deze waar mogelijk geautomatiseerd.

 

U kunt op ieder moment tijdens een grafisch traject instappen, vanaf het beginpunt het ontwikkelen van een concept, via de vele tussenstations advies, vormgeving, voorbereiding enzovoort tot en met de daadwerkelijke productie, afwerking, opslag of verzending. Alle kennis, kunde en ervaring van Rikken Print worden ingezet om u op grafisch vlak te ontzorgen. 

 

MVO

Rikken Print heeft een samenwerkingsverband met een regionale sociale werkplaats. Zij bieden mensen met een handicap arbeid op maat in een ‘normale’ arbeidscultuur. De werknemers van de sociale werkplaats zijn gemotiveerd, betrokken en staan in voor de hoge kwaliteitseisen van Rikken Print.