Als lid van het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen zorgt Rikken Print met een team van gemotiveerde en vakbekwame mensen voor het gehele druk- of printwerktraject.

Dankzij een eenvoudige en doorzichtige organisatiestructuur zijn de lijnen kort. De communicatie tussen de verschillende afdelingen verloopt hierdoor zeer efficiënt.

 

Algemeen directeur Theo Basten is eindverantwoordelijk voor het gehele bedrijf. Daarnaast draagt hij zorg voor de verkoop en marketing. De functie van verkoop buitendienst wordt ingevuld door Theo Basten. De orderbegeleidster, Janine Bottema  van het bedrijfskantoor is de schakel tussen de buitendienst c.q. klanten en de productieafdelingen. Zij zorgt voor het in goede banen leiden van de orders, offertes en kwaliteitszorg. Berto Basten stuurt de medewerkers van de drukkerij, nabewerking en logistiek aan. De prepressafdeling bereidt de orders technisch en/of creatief voor waarna het druk- of printwerk daadwerkelijk vervaardigd wordt door het productieteam. Zij verrichten ook de nabewerkingen en afwerkingen. Administratief wordt het gehele proces begeleid door de financiële administratie tevens management assistente.

Een hecht team

Het hechte team van goed opgeleide medewerkers waarborgt de continuïteit van Rikken Print. Vanaf de start in 1990 groeit ons bedrijf gestaag met een niet noemenswaardig verloop en een marginaal ziekteverzuim.