Arnout Visser is een verrassende vormgever die vanuit uiterst originele, vaak natuurkundige invalshoeken producten bedenkt en ontwikkelt. Zelf noemt hij zich een ‘vormvinder’ met een liefde voor glas.

In het Museum voor Moderne Kunst te Arnhem heeft de kunstenaar honderden creaties van glas op zo’n wijze uitgestald dat het lijkt alsof je een bezoek aan zijn werkplaats brengt. Glazen Video-Heads nodigen uit om het hoofd in te steken waarin de vormvinder vertelt over zijn werkwijze, experimenten en resultaten.

 

Ter gelegenheid van deze expositie is een bijzonder boekwerk verpakt in een fraaie doos uitgegeven. Origineel vormgegeven door Het Lab te Arnhem (www.hetlab.nl) en voorzien van een glazen loep van Arnout Visser. Na de ontwerpfase mocht Rikken Print de gehele productie, inclusief drukwerk, verzorgen.

XL printen op divers materiaal, ideaal voor kunstenaars

Rikken Print heeft met de Océ/Canon Arizona 250gt, een flatbed UV printer een enorm scala aan mogelijkheden voor printwerk op grootformaat. Naast de xl-printen in zeer hoge kwaliteit kunnen diverse materialen van uiteenlopende diktes gebruikt worden zoals foam, karton, glas, hout, metaal en noem maar op. Ideaal voor kunstuitingen, exposities, beurspanelen en andere presentatiedoeleinden.