Met de slogan ‘Counting the Hours’ is de internationale marketing van papierproducent Parenco van start gegaan. Deze Renkumse papierfabriek zal medio augustus 2016 met een nieuwe productielijn de productie van karton voor de verpakkingsindustrie starten. Tot die tijd worden de uren geteld!.

Om dit kracht bij te zetten heeft Reynhard Ontwerp & Communicatie, in samenwerking met Rikken Print, deze bijzondere klok ontwikkeld, geheel vervaardigd uit honinggraat-karton. Zo kunnen alle potentiele afnemers nooit een dergelijk belangrijk ogenblik uit het oog verliezen.

 

 

Al het print-, montage- en bandeerwerk is door Rikken Print verzorgd. De kennis, kunde en apparatuur zijn aanwezig om dergelijke producties geheel ‘in-house’ te ontwikkelen en uit te voeren.

Rikken Print en Reynhard Ontwerp & Communicatie bedienen, met het gezamenlijk opgerichte SignDepartment, de markt met onderscheidend, innovatief marketing materiaal. Nieuwe, gepatenteerde productiemethoden bieden ongekende mogelijkheden voor producten van karton. Bekijk bijvoorbeeld het beursmateriaal van Parenco: (creatief met karton) of de chique wijnverpakking van Canon: (bijzonder wijn, bijzondere verpakking).