Laadoplossingen voor elektrische auto’s:
thuis, op het werk en onderweg

Fossiele brandstoffen moeten worden uitgebannen in het gebruik voor (personen) vervoer.Dat is goed voor de vrede, de wereld, het milieu en de portemonnee. Elektrisch rijden is een fantastische ervaring en vraagt een verandering van gewoonte en ritme. Daarom helpt The New Motion (www.thenewmotion.com) berijders van elektrische voertuigen met laadoplossingen(diensten en producten) om -nu en in de toekomst- zo gemakkelijk mogelijk gebruik te maken van duurzame energie.

 

The New Motion heeft de ideale laadoplossing (producten en diensten) passend bij de elektrische auto, de woon- en werksituatie en het rijgedrag van EV-berijders.
Berijders van elektrische auto’s kunnen zo zorgeloos en zonder verrassingen veel elektrische kilometers rijden en daarmee brandstof en kosten sparen.

 

In opdracht van The New Motion heeft Rikken Print passend drukwerk verzorgd voor in een stijlvolle, kunststof portefeuille. De inhoud bestaat uit verschillende informatiekaartjes (creditcard formaat), een algemene folder, bijbehorende stickers en een ‘laadpas’. Daarna heeft Rikken Print alle items handmatig op de juiste plaats ingestoken waarmee het pakket voor de groene chauffeur compleet werd.

Laadpunt en FSC-keurmerk

Naast zelf in het bezit te zijn van een elektrische auto(met een lolo laadpunt) heeft Rikken Print, in het kader van duurzaamheid, het FSC-certificaat en gebruikt alleen papiersoorten die voldoen aan het FSC-keurmerk. Zo wordt gegarandeerd dat de grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Daarnaast is Rikken Print ISO 14001 (milieumanagement) en ‘duurzaam inkopen volgens overheidsnormen‘ gecertificeerd.