"To explore the potential of nature to improve the quality of life” is de missie van Wageningen UR (University & Research centre). Meer dan 6.500 medewerkers en 10.000 studenten uit ruim honderd landen werken in het domein van gezonde voeding en leefomgeving overal ter wereld.

 

De kracht van Wageningen UR ligt in de bundeling van gespecialiseerde onderzoeksinstituten en Wageningen University in de samenwerking vanuit verschillende natuur-, technologische en maatschappijwetenschappelijke disciplines. Daardoor kunnen wetenschappelijke doorbraken snel in de praktijk en in het onderwijs worden vertaald..

 

Rikken Print is reeds enige tijd een van de huisdrukkers en drukwerkadviseurs van Universiteit Wageningen. In samenspraak met het  Universitair Service Centre is al een grote verscheidenheid aan opdrachten gerealiseerd. Bijzonder is de productie van de gepersonaliseerde bullen (diploma’s of oorkonden) met bijbehorende, luxe uitgevoerde koker. Alle officiële documenten worden voorzien van een speciale universiteitspreeg, een in het papier geperst verhoogd en verdiept beeldmerk.

 

Diverse andere universiteiten, waaronder de Universiteit Amsterdam en de Radboud Universiteit in Nijmegen maken gebruik van de mogelijkheden van Rikken Print. Vanwege de hoge kwaliteit en de prijsgunstig kleinere oplagen is bij deze universiteiten het digitaal printen een uitkomst gebleken.

Stansen, rillen en pregen

Rikken Print heeft alle apparatuur in huis om perfect te kunnen stansen (in alle gewenste vormen uitsnijden), rillen (vouwlijnen maken) en pregen (verhoogd/verdiept beeldmerk aanbrengen)