Al eens rechtstreeks op hout, glas of metaal willen printen? Met de Océ/Canon Arizona 350XT, een flatbed UV printer, heeft Rikken Print een enorm scala aan mogelijkheden voor printwerk op grootformaat 

Niet alleen diverse materialen zoals foam, karton, glas, hout, metaal, kunststof  enzovoort maar ook van uiteenlopende lengte, breedte en dikte kunnen gebruikt worden voor XL-printen van hoge kwaliteit. De inkten van de Arizona zijn kleurecht en -vast. Tevens kan er met wit geprint worden op donkere of transparante ondergronden om een briljant resultaat te halen. Deze printer is ook voorzien van een rol optie zodat wij op een breedte van 220 cm vanaf rol kunnen printen op diverse media.

 

XL is niet altijd synoniem voor extra groot, soms ook voor extra veel mogelijkheden. Zo printen wij regelmatig met onze XL flatbed printer persoonlijke bierviltjes voor bijzondere gelegenheden in een variëteit aan vormen. Naast deze speciaIe toepassingen is de Arizona ideaal voor het vervaardigen van reclameborden, kunstuitingen, exposities, beurspanelen en andere presentatiedoeleinden.

 

Afwerking

Met behulp van lasertechnieken zijn stansvormen en gravures tot in het kleinste detail mogelijk. Rikken Print heeft alle kennis en apparatuur in huis om alle benodigde afwerkingen te realiseren zoals snijden, stansen, rillen, perforeren, nummeren, binden, lamineren, boren, vouwen, verzamelen, brocheren, nieten et cetera.