Betuwe Onderneemt Beter is begonnen als jaarlijks terugkerende activiteit om kennis te delen tussen en met ondernemers. Ondertussen is dit uitgegroeid tot een groots opgezet event. 

Het evenement vindt plaats op 19 mei in de voormalige veilinghallen in de gemeente Lingewaard. Deze zullen voor de gelegenheid een complete metamorfose ondergaan en bijzonder smaakvol aangekleed en verlicht worden.

 

Tegen de achterwand van de stand van Rikken Print (Official Partner van dit evenement) is een in het oog springend grootformaat paneel gemonteerd. ‘De toepassingen van dergelijke uitingen op dit formaat zijn legio. Prints van hoge kwaliteit, op nagenoeg elk materiaal en met een zeer korte productietijd worden in ons bedrijf vervaardigd’, aldus Theo Basten, directeur van Rikken Print. 

 

Het verbindende thema in 2014 is “enthousiasme”. Zonder enthousiaste ondernemers, klanten en medewerkers bereik je niets. Enthousiaste ondernemers zijn het uithangbord voor de regio en de motor voor de lokale economie en werkgelegenheid