Geprinte borden, in allerlei maten, vormen en materialen, worden vaak gebruikt voor diverse reclamedoeleinden, bewegwijzeringen en andere informatiedragers.  

Obdam Financieel Advies (OFA)
Als gevolg van de vernieuwde huisstijl (1) van onafhankelijk financieel dienstverlener Obdam Financieel Advies heeft Rikken Print een (buiten)reclamebord met flexibele gebruiksmogelijkheden ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. Het verrijdbare bord staat aan een drukke, doorgaande weg. Het geheel is digitaal geprint op Dibond en is voorzien van een plaats waar een verwisselbare vinylsticker kan worden bevestigd voor boodschappen met tijdelijk karakter.

 

Naambord: hoofdtribune voetbalvereniging De Bataven
Als blijk van dank voor het veertigjarige sponsorschap van Cor Guijt draagt de hoofdtribune nu zijn naam. In opdracht van de supportersvereniging heeft Rikken Print het naambord geprint op Dibond.

 

Geprinte tambour-maîtres tijdens het Kersenfeest in Gendt
Traditioneel organiseert Sint Sebastianus het Kersenfeest in Gendt. Pronkstuk was dit jaar de Taptoe met diverse Nederlandse topkorpsen. Het terrein van de Taptoe was geheel in het thema Cirque du Sint Sebastianus aangekleed. Eyecatchers waren de op houten mdf-panelen geprinte tambour-maîtres naast de ingangspoort. Rikken Print had een foto van de tambour-maître van de vereniging levensecht (250 cm hoog) geprint.

(1) Huisstijlen

De creatieve ontwerp- en DTP-afdeling van Rikken Print heeft voor onder andere Obdam Financieel Advies een nieuw logo met passende huisstijl ontworpen en geproduceerd voor al het huisdrukwerk. Informeer naar de mogelijkheden van huisstijlontwikkeling en/of -bewaking.