Guijt, met het hoofdkantoor in Gendt, is de expert op het gebied van makelaardij, verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Alle medewerkers zijn in het bezit van de vereiste kennis en kunde en beschikken allen over jarenlange ervaring op eerder genoemde gebieden. 

Voor promotiedoeleinden wilde Guijt grootformaat (afmetingen 90 x 130 cm en 50 x 250 cm) panelen inzetten bij regionale buitenevenementen. Daarnaast konden de spreekkamers wat extra informatievoorziening gebruiken in de vorm van tafeldisplays (afmeting 29,7 x 42 cm).

 

De recent aangeschafte grootformaat flatbed printer print op diverse materialen zoals karton, metaal, glas, hout en kunststoffen met UV-inkten. Deze inkten zorgen voor een kleurvast en duurzaam resultaat. De panelen voor het buitenevenement zijn op 5 mm wit forex en de tafeldisplays op 5 mm wit foam geprint.

De werknemers van Rikken Print zijn gekwalificeerd en hebben brede ervaring. Naast persoonlijk, creatief en vakkundig advies biedt Rikken Print diensten op het gebied van vormgeving, DTP-werkzaamheden, scanwerk, kleurbeheer en huisstijlbewaking.